Over ons

Epe Liberaal is 5 mei 2018 ontstaan, nadat Jan Willem Vos de week daarvoor, na 6 jaar, uit de VVD fractie is gestapt. Dit omdat naar zijn inzicht het liberale gedachtengoed met een verkeerde houding vertegenwoordigd ging worden door de nieuwe fractie waar hij deel van uitmaakte. Gebrek aan wederzijds vertrouwen en verschillende principiële inzichten over welke koers te varen waren daar debet aan.

Positief

Epe Liberaal staat voor een positieve en verbindende wijze van politiek voeren in Epe. Omdat juist door verbinding te zoeken met andere partijen, inwoners, provincie en het Rijk kunnen we in Epe de mooiste dingen bereiken. Door de focus te leggen op de overeenkomsten en de gezamenlijke doelen maken we van Epe de mooiste gemeente om in te wonen, te werken en op te groeien. Samen bereiken we meer.

Liberale politiek

Epe Liberaal staat voor een kleine en dienstbare overheid en daarom voor de volgende speerpunten:

  • Vrijheid in wonen
  • Vrijheid in ondernemen
  • Vrijheid in opgroeien
  • Een overheid die veiligheid waarborgt
  • Een overheid die goede zorg en goed onderwijs garandeert
  • Een overheid die maatschappelijke initiatieven en organisaties ondersteunt

Lees meer over hoe wij deze uitgangspunten vertalen naar standpunten op onze speciale standpunten pagina.

Nieuw

Als organisatie zijn we nog nieuw en moeten we onze plek nog verdienen. Maar de passie die we hebben voor politiek en het dienen van een mooiere gemeente gaan ons daarbij helpen. Alle hulp is welkom. Voel je je aangesproken en wil je bijdragen met een positieve liberale inbreng en zo Epe mooier maken? Neem contact op en dan gaan we het gesprek aan.