Een logo om trots op te zijn

Een logo om trots op te zijn

18 mei 2018 1 Door Jan Willem

Met trots presenteren wij ons logo! Een logo dat onze visie op gemeente Epe symboliseert en staat voor verbondenheid in diversiteit.

Vier dorpen

Het logo laat duidelijk onze vier dorpen zien in verhouding tot elkaar. Divers van karakter en dus van kleur, maar verbonden samen in onze gemeente.

De kleuren staan voor onze mooie omgeving. Epe is blauw en weerspiegelt het verre verleden als bron van de Veluwe, zodoende stroomt het water ook richting die Veluwe.

Vaassen is geel, wat staat voor de zandgronden waarop wij wonen. Ontstaan als vlakte tijdens de ijstijd geeft dat ons landschap de kenmerkende begroeiing en glooiing.

Emst is groen gekleurd en staat daarmee voor onze bossen en het grote groene buitengebied. Uniek in Nederland.

Oene kent de lichtblauwe kleur van de lucht en de uitgestrektheid van de uiterwaarden. Oene bevindt zich aan de Ijssel-zijde van onze gemeente en heeft daardoor weer een geheel ander landschap dan de Veluwe-zijde.

Samen vormen onze dorpen onze gemeente. Uniek in verscheidenheid en verbonden in een enkele gemeente.

Visie

Epe Liberaal staat voor het respecteren van die verscheidenheid en vrijheid geven aan inwoners en ondernemers in het uniek zijn. Verscheidenheid van dorpen, mensen, bedrijven en verenigingen.

Deel dit bericht: