Snel internet via glasvezel, ook in het buitengebied van Epe

Snel internet via glasvezel, ook in het buitengebied van Epe

27 juni 2018 0 Door Jan Willem

Nederland loopt voorop als het gaat om breedband internet aansluitingen. Nergens ter wereld heeft zo’n groot percentage van de inwoners toegang tot het wereldwijde web met bijna ongelimiteerde snelheden. Toch is het in onze gemeente anders. Onze kernen hebben toegang tot glasvezel, maar de 4.600 huishoudens en bedrijven in het buitengebied hebben dat niet. Zij zijn vaak voor hun internet nog afhankelijk van slecht functionerende adsl-verbindingen, omdat er vaak ook geen coax-kabel ligt.

Al jaren wordt er gewerkt aan een oplossing en die lijkt nu eindelijk in zicht. De wervingscampagne is nu definitief van start gegaan en eindelijk kunnen inwoners uit het buitengebied van gemeente Epe zich melden voor een glasvezel aansluiting.

Aanmelden voor snel internet

Woont of onderneemt u dus in het buitengebied? Meldt u dan nu aan via www.glasvezelbuitenaf.nl

Meer weten over de mogelijkheden of wat u als inwoner kunt doen om bij te dragen aan zo snel mogelijk snel internet in het buitengebied? er zijn ook informatieavonden: 10-7 in Epe en 11-7 in Emst 

Want willen we dat er in het buitengebied van Epe goed gewoond kan worden, dat ondernemers kunnen blijven ondernemen en ontwikkelingen kunnen blijven plaatsvinden dan is snel internet via glasvezel noodzakelijk.

Uiteindelijk is het goed om te zien hoe een convenant tussen gemeente en marktpartij deze voorziening mogelijk gaat maken. Samenwerken leidt ook hier weer tot resultaat.

Deel dit bericht: